TKD Škorpion

Taekwondo klub Škorpion Gornja Vrba osnovan je 03.09 2014. godine upisom u registar udruga. Osnovna djelatnost udruge je razvoj taekwondo športa, organizacija natjecanja, a ciljevi su okupljanje djece i mladeži te drugih osoba koje se žele baviti taekwondo športom. Treneri u klubu su Aleks Ćutuković 1.dan, Berislav Knežević 1.dan, Denis Grubić 2.dan. Treninzi se održavaju u mjesnom domu u Ruščici pon.srij. pet.od 18h. Vrlo je važno napomenuti da ćemo uskoro djelovati i kao hapkido sekcija. Hapkido je vještina koja podučava bacanja, padove, poluge na zglobovima, udarci rukama i nogama, točke na dijelovima tijela, uporaba oruđa i oružja, npr. štap, danbong, katana, penzionerski štap, nož, te stvari koje se nalaze u neposrednoj blizini (vrećica, remen, pojas i dr.)
NOVOSTI:

07.02.2016.  U sportskoj dvorani u Vrbovcu Brdo bb RH, pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije i zajednice sportskih udruga saveza Zagrebačke županije održan je međunarodni turnir M-2. Organizator natjecanja bio je TAEKWONDO RUGVICA. Na natjecanju je nastupilo oko 600 natjecatelja, a među njima su nastupili i natjecatelji iz drugih europskih zemalja, natjecatelji iz Slovenije, BIH, Slovačke, Mađarske, Srbije, Njemačke.
Taekwondo klub Škorpion Gornja Vrba nastupio je sa 5 natjecatelja. Pod vodstvom trenera Denisa Grubića nastupili su Leon Duspara, Marko Martić, Mihael Jurić, Jurica Rašić i Borna Grubić. Medalje su osvojili Jurica Rašić srebrna medalja, Marko Martić, srebrna medalja i Leon Duspara brončana medalja.
24.10.2015. TAEKWONDO KLUB ŠKORPION G. VRBA - nastupio je na kupu u Novoj Gradiški sa 6 natjecatelja. Svi natjecatelji su osvojili medalje i to kako sljedi: Leon Duspara 2. mjesto borbe i kick, Lorena Ereš 2. mjesto kick, Jurica Rašić 2. mjesto borbe, Mihael Jurić 2. mjesto borbe, Leo Dikanović 2. mjesto birbe, Borna Grubić 1. mjesto borbe, ekipni plasman 3. mjesto pehar.

.


22.11.2015.
Članovi Taekwondo kluba Škorpion Gornja Vrba u subotu 21.11.2015. godine nastupili su na memorijalnom međunarodnom turniru u taekwondo-u koji se održao u sportskoj dvorani Borovo naselje, Trg Dražena Petrovića bb Vukovar. Na natjecanju je sudjelovalo 350 natjecatelja iz RH i BIH. Organizator su bili Udruga maloljetnih dragovoljaca Domovinskog rata RH, koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Vukovara. Pokrovitelji su bili - Veleposlanstvo Republike Koreje, Vukovarsko-Srijemska županija, Grad Vukovar i Grad Otok, u sklopu obilježavanja DANA SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA 1991. - 2015.
Od naših članova nastupili su u disciplini kickovi slijedeći natjecatelji: Leon Duspara, Mateja Duspara, Ema Dubinjak, Petar Dubinjak, Borna Grubić, Lovro Grubić, Lorena Ereš, Jurica Rašić, Mihael Jurić, Sara Pišković, Filip Stojanac, Matej Lemešić. Medalje su osvojili zlato Lorena Ereš, srebro Jurica Rašić, za ostale utješna nagrada klub je zauzeo 4. mjesto ekipno.
Natjecatelje je vodio trener Denis Grubić.
Digitalne zemljišne knjige
Službeni vjesnik
Katastar
Geoportal
Prostorni planovi Brodsko-posavske županije
Lag Slavonska Ravnica
Grad Slavonski Brid
Brodsko Posavska Županija