Zelena čistka 2015.

Zelena čistka 2015.

14.4.2015. 19:48:22

Pozivaju se svi mještani i mještanke Općine Gornja Vrba, udruge, sportski i društveni klubovi, da se 18. travnja 2015. godine priključe ekološkoj kampanji "Zelena čistka". Navedenog datuma organizirat će se akcija čišćenja onečišćenih lokacija(prvenstveno divljih deponija)uz županijsku cestu između Gornje i Donje Vrbe uz uključivanje tvrtke Jakob Becker u odvoz sakupljenog otpada i tvrtke Komunalac d.o.o. iz Županje u besplatno deponiranje otpada skupljenog u akciji. Općina Gornja Vrba osigurati će potrebnu opremu za volontere (rukavice, vreće za otpad, mehanizacija), kao i ručak i piće za sve sudionike akcije.

Akcija će početi u subotu 18. travnja 2015. godine u 9:00 sati,  a okupljanje će biti na igralištu na Klisu. Za sve informacije se možete obratiti u Općinu zamjeniku načelnika Danijelu Odobašiću.

U privitku možete preuzeti i pismo namjere kojim se Općina Gornja Vrba uključila u ovu globalnu akciju, a više o samoj akciji na području Republike Hrvatske možete saznati putem slijedeće poveznice: www.zelena-cistka.org