Boxmark Leather d.o.o. traži prvi dio radnika za svoj pogon u Gornjoj Vrbi

  • Naslovnica
  • Boxmark Leather d.o.o. traži prvi dio radnika za svoj pogon u Gornjoj Vrbi

Boxmark Leather d.o.o. traži prvi dio radnika za svoj pogon u Gornjoj Vrbi

6.8.2015. 16:29:22

Društvo Boxmark Leather d.o.o. iz Trnovca je ovaj tjedan sklopilo ugovor o kupoprodaji bivšeg Peveca u Gornjoj Vrbi. Sada kreću u sanaciju zapuštenog prostora bivšeg Peveca, a nakon toga će započeti s proizvodnjom i zapošljavanjima radnika koje će se odvijati po fazama, zajedno sa sanacijom objekta dio po dio.

Općina Gornja Vrba je na zadnjoj sjednici Općinskog vijeća donijela izmjene Odluke o komunalnoj naknadi kojom je oslobodila plaćanja komunalne naknade tvrtke koje se bave proizvodnom djelatnosti u prvih pet godina njihovog poslovanja u našoj Sjevernoj gospodarskoj zoni, a u cilju daljnjeg proširenja poslovanja i povećanja broja radnih mjesta će u budućnosti i na druge načine poticati poduzetništvo u zoni.

Tvrtka Boxmark odmah započinje s traženjem i zapošljavanjem prvog dijela potrebnih radnika koji će u početku ići na školovanje u njihove postojeće pogone u Varaždinskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji.

U privitku možete preuzeti popis radnih mjesta koja se traže u prvoj fazi zapošljavanja, kao i uvjete za zapošljavanje i adresu za dostave zamolbi.