Usvojene III. Izmjene i dopune prostornog plana uređenja Općine Gornja Vrba

  • Naslovnica
  • Usvojene III. Izmjene i dopune prostornog plana uređenja Općine Gornja Vrba

Usvojene III. Izmjene i dopune prostornog plana uređenja Općine Gornja Vrba

27.3.2019. 14:46:20

Na 13. sjednici Općinskog vijeća Općine Gornja Vrba koja je održana 19. ožujka 2019. g. usvojena je Odluka o III. izmjenama i dopunama prostornog plana uređenja Općine Gornja Vrba. Izrada ovih izmjena i dopuna prostornog plana u potpunosti je financirana iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj i Proračuna Republike Hrvatske i to putem provedbe Mjere 07., Podmjere 7.1., provedba tipa operacije 7.1.1. : "Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave"

Općini se na ovaj način dodjeljuje bespovratnih 87.250,00 kn za ulaganje u izmjenu/dopunu Prostornog plana uređenja i to na način da će 85% navedenog iznosa biti isplaćeno iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, a 15% iz Proračuna Republike Hrvatske.

Cilj ovog projekta je ažuriranje Prostornog plana Općine Gornja Vrba te njegovo usklađenje sa aktualnim zakonodavstvom i prostornim planovima višeg reda, kao podloga za razvoj Općine Gornja Vrba.

Dokument "III. izmjene i dopune prostornog plana Općine Gornja Vrba" može se preuzeti putem slijedeće poveznice: https://drive.google.com/open?id=14EtoHOnASecZLpMkcsJONBuwTuAP02et


Preuzimanje dokumenta:
3. ID PPU Općine Gornja Vrba.pdf