Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima - Radovi na izvanrednom održavanju ceste u Jasinjskoj ulici

  • Naslovnica
  • Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima - Radovi na izvanrednom održavanju ceste u Jasinjskoj ulici

Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima - Radovi na izvanrednom održavanju ceste u Jasinjskoj ulici

8.11.2021. 7:58:37

Naručitelj Općina Gornja Vrba planira pokrenuti postupak javne nabave za: Izvođenje radova na izvanrednom održavanju nerazvrstane ceste u Jasinjskoj ulici u Gornjoj Vrbi.

Sukladno članku 198. stavku 3. Zakona o javnoj nabavi (Narodne novine br. 120/16) u svrhu pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o planovima i zahtjevima u vezi sa predmetnom nabavom, Naručitelj Općina Gornja Vrba putem Elektroničkog oglasnika javne nabave (https://eojn.nn.hr) stavlja na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima dokumentaciju o nabavi koja sadrži:

opis predmeta nabave, tehničke specifikacije, kriterije za kvalitativni odabir gospodarskog subjekta, kriterije za odabir ponude i posebne uvjete za izvršenje ugovora.

Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima objavljeno je se 5. studenoga 2021. g. i trajat će do 11. studenoga 2021. godine.

Tijekom trajanja prethodnog savjetovanja zainteresirani gospodarski subjekt može elektroničkim sredstvima komunikacije putem EOJN RH dostaviti naručitelju svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom koji su objavljeni.

Naručitelj je obvezan objaviti izvješće o provedenom prethodnom savjetovanju sa zainteresiranim gospodarskim subjektima u strojno čitljivom obliku u EOJN RH najkasnije na dan objave poziva na nadmetanje.