Završetak projekta "Zaželi - Općina Gornja Vrba"

  • Naslovnica
  • Završetak projekta "Zaželi - Općina Gornja Vrba"

Završetak projekta "Zaželi - Općina Gornja Vrba"

12.4.2022. 18:00:51

Susretom sa korisnicama zaposlenim u sklopu projekta zaželi na području Općine Gornja Vrba, obilježen je završetak ovog hvale vrijednog projekta. Projekt se provodi od 8.1 2021. - 8.7.2022. g., s tim da su žene bile zaposlene u projektu od 1.4.2021. - 31.3.2022. g.

Korisnik ovog projekta je Općina Gornja Vrba, a partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje Slavonski Brod i Centar za socijalnu skrb Slavonski Brod.

Ukupna vrijednost projekta, a koja se u potpunosti financira iz sredstava Europske unije iz Europskog socijalnog fonda iznosi 556.680,00 kn.

Cilj projekta je doprinos povećanju mogućnosti zapošljavanja žena i osiguravanje njima pristupu tržištu rada. Također cilj je unaprjeđenje radnog potencijala teže zapošljivih žena te povećanje razine kvalitete života i socijalne uključenosti krajnjih korisnika.

Rezultat ovog projekta je:
• zaposleno 6 pripadnica ciljane skupine te pružena usluga potpore i podrške za ukupno 36 starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju uz mjesečnu isporuku paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština prema svakom krajnjem korisniku po pripadnici ciljne skupine
• Obrazovano/osposobljeno 6 pripadnica ciljane skupine uključene u projekt.

„Sadržaj objave isključiva je odgovornost Općine Gornja Vrba“